Vårt team

Transkribering med Transkriberingshuset

När du tar kontakt med Transkriberingshuset via telefon eller mejl kommer du troligtvis att träffa på Kristina eller Lotta. Tillsammans ser vi till att våra kunder får den hjälp de behöver, och att vi levererar allt enligt avtalad deadline. Vi svarar alltid snabbt så räkna med att du har en klar offert eller får svar på din fråga eller fundering inom 24 timmar. Normalt arbetar vi vardagar mellan 8.00–17.00, men självklart håller vi koll på mejlen även utanför kontorstider. Vårt mål är att hitta lösningar inom den tidsram som passar dig som kund. Och så klart för våra transkriberare.

Hur ser vårt team ut?

Bakom oss har vi nämligen ett gäng med helt fantastiska transkriberare. De är snabba, noggranna och levererar alltid transkriberingar av mycket hög kvalitet. Alla transkriberare arbetar efter ett gemensamt system med skrivregler och ordningar för hur bland annat tidsmarkörer, skiljetecken och utfyllnadsord ska behandlas. När transkriberaren är klar med sitt arbete kontrolleras ljud- eller videoinspelningen tillsammans med textdokumentet en sista gång innan det skickas till dig som kund. Allt för att hålla en så hög kvalitet som möjligt.

Hur jobbar en person som transkriberar?

Har du någon gång funderat över hur en transkriberare arbetar? Till sin hjälp har transkriberaren ett bra tangentbord, gärna dämpade hörlurar och transkriberingspedaler. Med pedalernas hjälp kan transkriberaren arbeta mer effektivt och leverera ett riktigt bra jobb. Här kan du läsa mer om transkribering och våra transkriberare.

Och så till sist! Bli inte förvånad om du skulle stöta på Charlotte eller Tobias någon gång. Tillsammans med Kristina och Lotta driver de Transkriberingshuset.

 Transkriberingshuset sammanfattat i tre punkter

  • Transkriberingshuset erbjuder kvalificerad transkribering av ljud- eller videofilmer.
  • Transkriberingshuset erbjuder korta leveranstider oavsett mängd och ljudkvalitet.
  • Transkriberingshuset återkommer till dig via e-post eller telefon inom 24 timmar.

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Vagnmakarebyn 2b
218 40 Bunkeflostrand
Org.nr 559002-2264
08 677 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.


Ta gärna kontakt med oss på telefon, 08 677 68 08 eller mejla en förfrågan till info@transkriberingshuset.se. Vi svarar alltid inom 24 timmar, och oftast mycket snabbare än så. 

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.