Tjänster

Transkribering/utskrift från ljudfil

Vi transkriberar Era ljudfiler till text och skriver ut det Ni har spelat in. Vi levererar utskriften i önskat format och med önskad mall enligt Era instruktioner.

Läs mer om våra standardmallar

Transkribering på plats hos Er

Har Ni sekretessbelagda ljudfiler som ej bör lämna företagets lokaler så kan vi utföra transkriberingar på plats. Då kommer en transkriberare eller skrivtolk till Ert företag och utför transkriberingen på det kontor Ni avsett för uppdraget. Transkriberaren jobbar de tider Ni har satt upp tillsammans och skriver på den dator Ni har avsatt för uppdraget. I dagsläget kan vi erbjuda denna tjänst i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Örebro, men kontakta oss gärna ifall Ni har önskemål om andra delar av landet så, ska vi försöka ordna detta åt Er.

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Box 5004
165 10 Hässelby
Org.nr 559002-2264
08-677 68 00
070-377 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.
Ta gärna kontakt med oss per telefon så får Ni prisuppgift direkt, eller skicka gärna en förfrågan via mejl till kontakt@transkribering.se

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.