Transkriberingshusets referenser

Referenser från kunder

Vi på Transkriberingshuset arbetar med kunder från en mängd olika branscher. Vi transkriberar bland annat ljudfiler för forskare, advokatbyråer, försäkringsbolag och poddare.

Så här säger några av våra kunder

The team at Transkriberingshuset was engaged and responsive throughout the transcribing process to keep us updated on progress and any questions they had along the way. They were also quite productive as they transcribed nearly 50 interviews within 5 weeks. Transkriberingshuset supported our research team in a big way!

Researcher with Skogforsk

 

Transkriberingshuset är alltid snabba med transkriberingarna och framför allt är de noga, genomarbetar på ett bra sätt och är pålitliga. Jag har valt dem om och om igen. Att inte transkribera på egen hand kan ha sina nackdelar men ofta är en snabb transkribering bra mycket bättre än att göra det själv, eftersom det blir av och således går fortare att komma igång med analysarbetet.

Eva Norén, Stockholms universitet

 

Jag har haft förmånen att använda Transkriberingshusets tjänster för transkribering, detta vid flera tillfällen och över en längre tid. Som forskare i ett externt finansierat forskningsprojekt har jag behövt omvandla ljud- och videoinspelningar från flera intervjuer till text. Transkriberingshuset har alltid levererat dessa texter på ett professionellt och pålitligt sätt för att stärka säkerheten av samtliga intervjuer.

Redan från vår första kontakt har de imponerat på mig gällande noggrannhet och tydlighet i allt de gjort. Offertprocessen har alltid varit smidig och transparent, vilket jag uppskattat enormt. Därtill har jag alltid känt mig trygg i hela processen fram till faktureringen, vilket är extra viktigt i forskningssammanhang.

Något konkret och kanske något som överraskat mig lite extra har varit deras snabba svarstid och att de alltid har koll på det jag har haft behov att förstå och få lite extra stöd i (exempelvis vilka filer jag har skickat och när, hur vi ska lösa filer med intervjuer där som haft sämre kvalitet). Här har de haft förslag och alltid svarat snabbt, vilket har överraskat mig lite extra.

Där till, oavsett hur brådskande vår förfrågan har varit, så har de alltid levererat snabba och pålitliga resultat. Detta har verkligen underlättat arbetet i vårt projekt och framfart. De har överträffat våra förväntningar vid varje tillfälle.

Martina Boström, Region Jönköpings län

Vill du också jobba med oss?

Många uppdrag vi arbetar med innefattas av olika sekretessregler. Vill du ha fler referenser från kunder som anlitat oss tidigare ber vi dig att fylla i vårt kontaktformulär. Vi kan då ta kontakt med ett av de företag vi arbetat med som då kan lämna referenser direkt till dig.

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Vagnmakarebyn 2b
218 40 Bunkeflostrand
Org.nr 559002-2264
08 677 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.


Ta gärna kontakt med oss på telefon, 08 677 68 08 eller mejla en förfrågan till info@transkriberingshuset.se. Vi svarar alltid inom 24 timmar, och oftast mycket snabbare än så. 

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.