Ljudformat

Vi skriver ut från ljud

Vi kan göra transkriberingar från olika sorters ljudupptagningar och hanterar de flesta ljudformaten såsom MP3, MPEG-4, WAV, WMA, DSS.

Vi kan även ta emot ljudfiler via USB, kassetter och CD-skivor som Ni skickar på posten.

Att spela in ljudfiler

För att göra ljudfilen så transkriberarvänlig som möjligt rekommenderar vi att Ni använder en diktafon av något slag. Gör gärna en provinspelning så att Ni vet säkert att alla i rummet hörs klart och tydligt. Man kan även använda en mobiltelefon eller liknande för att spela in, men ljudkvalitén kan bli något sämre då.

Sitt gärna i ett rum utan andra störande ljud. Att spela in en ljudfil på ett kafé eller i en matsal är inte att rekommendera då det är svårare att uppfatta det som sägs på ljudfilen.

Har Ni ljudfiler med lite sämre ljudkvalitet kan det ta lite längre tid för oss att transkribera och avgiften blir då något högre.

Kontakta oss gärna så kan vi diskutera igenom Era ljudupptagningar och önskad leveranstid.

Våra ljudformat

Läs mer om de olika ljudformaten på Wikipedia

MP3MPEG-4WAVWMA, DSS

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Box 5004
165 10 Hässelby
Org.nr 559002-2264
08-677 68 00
070-377 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.
Ta gärna kontakt med oss per telefon så får Ni prisuppgift direkt, eller skicka gärna en förfrågan via mejl till kontakt@transkribering.se

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.