Priser & offerter för transkribering

Transkriberingshusets priser

Standardtranskribering (inklusive 1–3 namngivna personer) kostar 1 890 kronor per ljudfilstimme. Ovidkommande tal/längre avbrott, harklingar/stakningar eller dylikt transkriberas inte. Om inte annat avtalats vid beställning läggs inte heller tidsangivelser in annat än där filen är ohörbar.
 
Tilläggstjänster (pris per ljudtimme)

  • exakt transkribering (även längre avbrott, harklingar/stakningar, upprepningar, utfyllnadsord och dylikt transkriberas) 500 kronor
  • extra namngivna personer (per person) 200 kronor 
  • standardtranskribering inom 24–72 timmar 800 kronor
  • tidsstämplar, upp till fem per sida 200 kronor 
  • tidsstämplar vid varje ny talare 400 kronor 
  • tilläggsdebitering för filer med bristande ljudkvalitet 500 kronor.

Transkriberingen debiteras per påbörjad minut. Samtliga priser är exklusive moms. Våra betalningsvillkor är 20 dagar netto. 

Tids- och prisuppgifterna omfattar inte eventuella ändringar av källmaterial, tillkommande material eller avvikelser från projektbeskrivning. Vid förekommen anledning uppdateras leveranstid och pris i enlighet med ändringarnas omfattning. Om projektet skiljer sig från vad som uppgivits av uppdragsgivaren eller om andra omständigheter uppkommer som påverkar möjligheter att slutföra projektet förbehåller sig Transkriberingshuset rätten att omförhandla tidigare pris, leveransdatum och villkor för uppdraget.

Undrar du över något om våra priser eller önskar du en offert? 

Det finns oändliga möjligheter för transkriberingar och vi anpassar oss efter dina önskemål. Vi diskuterar gärna och förklarar hur vår prissättning fungerar och vad priset blir för att transkribera dina ljudfiler.

Ta gärna kontakt med oss via kontaktformuläret här till höger så diskuterar vi igenom de företagsspecifika önskemål du har vad gäller dina transkriberingar. Om du föredrar att mejl skickar du e-post till oss på info@transkriberingshuset.se eller självklart når du oss på telefon under kontorstid på 08-677 68 08. När vi vet vad du vill ha transkriberat så återkommer vi med en offert och ett  uppskattat leveransdatum. Vi är alltid lyhörda för våra kunders deadlines. 

Hur tänker vi kring säkerhet?

Transkriberingshuset i Stockholm följer självklart gällande regelverk och under Kvalitet & trygghet och Integritetspolicy beskriver vi vårt arbetssätt.

Följ oss gärna på våra sociala medier. Vi finns på LinkedIn, Facebook och Instagram.

 

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Vagnmakarebyn 2b
218 40 Bunkeflostrand
Org.nr 559002-2264
08 677 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.


Ta gärna kontakt med oss på telefon, 08 677 68 08 eller mejla en förfrågan till info@transkriberingshuset.se. Vi svarar alltid inom 24 timmar, och oftast mycket snabbare än så. 

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.