Transkriberingshusets kunder

Våra transkriberingskunder

Transkriberingshuset anlitas flitigt av flera olika lärosäten, organisationer och arbetsplatser. Vi anlitas helt enkelt av alla som behöver få sitt inspelade material transkriberat till textformat. Några av våra återkommande kunder är:

  • universitet och högskolor
  • advokatbyråer
  • försäkringsbolag
  • myndigheter
  • företag
  • privatpersoner.

Vi har lång erfarenhet av transkribering och över åren har vi haft många nöjda kunder. Varje kund och varje uppdrag är unikt och vi gör alltid vårt bästa för att leverera efter kundens önskemål. 

Transkribera ljud- och videoinspelningar

Vi är redo för många olika typer av projekt oavsett om det är ljudfil eller videomaterial. Här har vi listat alla filformat som vi transkriberar från. 

Välkommen att kontakta oss på e-post info@transkriberingshuset.se eller genom att ringa 08 677 68 08. Det går så klart även bra att fylla i kontaktformuläret här till höger. Vi svarar alltid inom 24 timmar. 

Följ oss gärna på våra sociala medier, så missar du inga nyheter. Vi finns på Facebook, Linkedin och Instagram.

 

Välkommen att bli en av alla nöjda kunder som anlitar Transkriberingshuset i Stockholm!

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Vagnmakarebyn 2b
218 40 Bunkeflostrand
Org.nr 559002-2264
08 677 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.


Ta gärna kontakt med oss på telefon, 08 677 68 08 eller mejla en förfrågan till info@transkriberingshuset.se. Vi svarar alltid inom 24 timmar, och oftast mycket snabbare än så. 

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.