Kunder & Referenser

Våra kunder

Transkriberingshusets anlitas flitigt av flera olika lärosäten, organisationer och arbetsplatser. Helt enkelt alla som behöver få sitt inspelade material transkriberat till textformat. Några av våra återkommande kunder är:

  • universitet och högskolor
  • advokatbyråer
  • försäkringsbolag
  • myndigheter
  • företag
  • privatpersoner.

Referenser

Många uppdrag vi arbetar med innefattas av olika sekretessregler. Vill du ha referenser från kunder som anlitat oss tidigare ber vi dig att fylla i vårt kontaktformulär. Vi kan då ta kontakt med ett av de företag vi arbetat med som då kan lämna referenser direkt till dig.

Transkribera ljud- och videoinspelningar

Vi är redo för många olika typer av projekt. Kontakta oss så diskuterar vi igenom just ditt projekt och kör i gång direkt.

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Vagnmakarebyn 2b
218 40 Bunkeflostrand
Org.nr 559002-2264
08 677 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.
Ta gärna kontakt med oss per telefon så får Ni prisuppgift direkt, eller skicka gärna en förfrågan via mejl till kontakt@transkribering.se

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.