Jobba med transkribering

Våra medarbetare är endast frilansare. Vi söker i perioder personer som kan hantera kvalificerade transkriberingsjobb. En förutsättning för att få jobba med oss är ett gediget språkintresse, en känsla för det svenska och det engelska språket, samt en noggrannhet som gör att vi kan leverera professionellt utskriva filer till våra kunder. 

De krav vi har på våra frilansare är att de har hög moral, hör av sig både när de kan och inte kan jobba, och att de jobbar utefter de sekretesskrav som ställs på oss som transkriberingsföretag. 

Om du är intresserad av att arbeta med att transkribera ljud- och videoinspelningar, och känner igen dig i beskrivningen ovan, är du välkommen att kontakta oss!

Observera att vi får många ansökningar och därför inte kan svara alla som kontaktar oss. 

Skicka ett mejl till: info@transkriberingshuset.se‍

Informationen du skickar till oss kommer självklart inte att delas med tredje part.

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Box 5004
165 10 Hässelby
Org.nr 559002-2264
08-677 68 00
070-377 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.
Ta gärna kontakt med oss per telefon så får Ni prisuppgift direkt, eller skicka gärna en förfrågan via mejl till kontakt@transkribering.se

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.