Jobba hos oss

Transkriberingshuset har inga anställda utan anlitar frilansande transkriberare och skrivtolkar som underleverantörer allt eftersom behov uppstår. Eftersom vi jobbar med transkribering och andra typer av skrivjobb där det krävs hög hastighet och hög träffsäkerhet använder vi oss enbart av kvalificerade personer.

I perioder söker vi personer som kan hantera kvalificerade transkriberingsjobb. En förutsättning för att få jobba med oss är ett gediget språkintresse, en känsla för det svenska och eventuellt det engelska språket, samt en noggrannhet som gör att vi kan leverera professionellt utskriva filer till våra kunder.

Är du intresserad av att transkribera för Transkriberingshuset? Skicka ett mejl till oss där du berättar lite om dig själv samt dina erfarenheter av transkribering och eventuellt annat språk- och textarbete. Innan du börjar jobba för oss måste du göra ett transkriberingstest och skriva under ett sekretessavtal. 

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Vagnmakarebyn 2b
218 40 Bunkeflostrand
Org.nr 559002-2264
08 677 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.
Ta gärna kontakt med oss per telefon så får Ni prisuppgift direkt, eller skicka gärna en förfrågan via mejl till kontakt@transkribering.se

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.