Transkribera hos oss

Transkriberingshuset har inga anställda utan anlitar frilansande transkriberare och skrivtolkar som underleverantörer allt eftersom behov uppstår. Eftersom vi jobbar med transkribering och andra typer av skrivjobb där det krävs hög hastighet och hög träffsäkerhet. Vi använder oss enbart av kvalificerade personer. Välkommen att transkribera hos oss!

I perioder söker vi personer som kan hantera kvalificerade transkriberingsjobb. En förutsättning för att få jobba med oss är:

  • ett gediget språkintresse
  • en känsla för det svenska och eventuellt det engelska språket
  • samt en noggrannhet som gör att vi kan leverera professionellt utskriva filer till våra kunder.

Intresserad av att transkribera? Gör så här!

Skicka ett mejl till info@transkriberingshuset.se. Berätta gärna lite om dig själv samt dina erfarenheter av transkribering. Erfarenhet av språk- och textarbete är meriterande. Innan du börjar jobba för oss måste du göra ett transkriberingstest. Testet består av att transkribera 8–10 minuters ljudfil. Om du bli godkänd på testet, ber vi dig att skriva på ett sekretessavtal innan du börjar transkribera åt våra kunder. Läs gärna mer här hur vi arbetar med säkerhet och integritet. Följ oss gärna på LinkedIn för våra senaste uppdateringar. 

 

 

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Vagnmakarebyn 2b
218 40 Bunkeflostrand
Org.nr 559002-2264
08 677 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.


Ta gärna kontakt med oss på telefon, 08 677 68 08 eller mejla en förfrågan till info@transkriberingshuset.se. Vi svarar alltid inom 24 timmar, och oftast mycket snabbare än så. 

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.