Transkriberare

Kompetenta underleverantörer skriver ut Ert material

Transkriberingshuset har inga anställda utan anlitar kompetenta transkriptörer/transkriberare och skrivtolkar som underleverantörer allt eftersom behov uppstår. Dessa har ofta flexibla arbetstider och kan anpassa leveranstider utefter Era behov. Eftersom vi jobbar med transkribering och andra typer av skrivjobb där det krävs hög hastighet och hög träffsäkerhet använder vi oss enbart av dessa kvalificerade personer.

Fler transkriptörer vid större uppdrag

Vi har ett brett kontaktnät av underleverantörer och vid större uppdrag kan vi se till att involvera flera underleverantörer för att få ut materialet fortare.

Skrivtolkar som transkriberar

Vill Ni läsa mer om skrivtolkar kan Ni göra det på www.skrivtolkning.se

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Box 5004
165 10 Hässelby
Org.nr 559002-2264
08-677 68 00
070-377 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.
Ta gärna kontakt med oss per telefon så får Ni prisuppgift direkt, eller skicka gärna en förfrågan via mejl till kontakt@transkribering.se

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.