Transkriberingshusets villkor

Transkriberingshusets villkor

Transkribering av ljudfiler levereras av Transkriberingshuset till beställare utskrivna i textformat via säker filöverföring. All eventuell korrespondens angående kvalitet på ljudfiler, eventuella tilläggsdebiteringar för enstaka filer eller ytterligare inkommande filer inom samma projekt kommuniceras med Transkriberingshuset. 
 
Transkriberingshuset har rätt att vid bristande ljudkvalitet på filen återkomma till kund efter cirka fem minuters transkribering för tilläggsdebitering för enstaka ljudfiler. 
 
Skulle Transkriberingshuset utföra ett uppdrag på ett felaktigt sätt gäller allmänna avtalsrättsliga principer. Kund har dock inte rätt till ersättning för direkt eller indirekt skada.

Pris för transkribering

Standardtranskribering (inklusive 1–3 namngivna personer) kostar 1 890 kronor per ljudfilstimme. Ovidkommande tal/längre avbrott, harklingar/stakningar eller dylikt transkriberas inte. Om inte annat avtalats vid beställning läggs inte heller tidsangivelser in annat än där filen är ohörbar. Vid många ljudtimmar kan priset reduceras, men om prisreduktion utgår på grund av uppdragets storlek hävs prisreduktionen om avtalad omfattning av uppdraget inte uppnås.

Till vår standardtranskribering erbjuder vi även olika tilläggstjänster:

  • exakt transkribering (även längre avbrott, harklingar/stakningar, upprepningar, utfyllnadsord och dylikt transkriberas)
  • extra namngivna personer 
  • standardtranskribering inom 24–72 timmar 
  • tidsstämplar, upp till fem per sida 
  • tidsstämplar vid varje ny talare
  • tilläggsdebitering för filer med bristande ljudkvalitet.

Undrar du över något om våra priser eller önskar du en offert? 

Vi diskuterar gärna och förklarar hur vår prissättning fungerar och vad priset blir för att transkribera dina ljudfiler. Håll inte inne med dina frågor utan ställ dem till oss på info@transkriberingshuset.se eller ring oss på 08-677 68 08. 

Hur tänker vi kring säkerhet?

Transkriberingshuset följer självklart gällande regelverk och under Kvalitet & trygghet och Integritetspolicy beskriver vi vårt arbetssätt.

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Vagnmakarebyn 2b
218 40 Bunkeflostrand
Org.nr 559002-2264
08 677 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.


Ta gärna kontakt med oss på telefon, 08 677 68 08 eller mejla en förfrågan till info@transkriberingshuset.se. Vi svarar alltid inom 24 timmar, och oftast mycket snabbare än så. 

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.