Kontakta oss

Hjälp med att transkribera?

Hör av dig – vi svarar inom 24 timmar

Vad roligt att du har hittar till oss på Transkriberingshuset. Välkommen! Behöver du hjälp att transkribera dina ljud- och/eller videofiler? Då är du välkommen att kontakta oss för prisuppgift, leveranstid eller referenser. Du når oss enkelt och smidigt via kontaktformuläret här till höger. Men, vill du hellre mejla oss gör du det på info@transkriberingshuset.se eller slår oss en signal på 08-677 68 08. Vi återkommer inom kort till dig med svar på dina frågor.

Exempel på transkribering vi utför:

  • intervjuer
  • fokusgrupper och gruppintervjuer
  • förhör
  • konferenser
  • seminarier
  • diktamen (bland annat brev, rapporter, manuskript)
  • poddar.

 

 

Nyfiken på vad som händer på Transkriberingshuset?

Följ oss på LinkedIn så missar du inget!

 

 

 

Kontakta oss

Snabbt och enkelt. Vi har vanligtvis en mycket snabb leveranstid och skickar de färdiga texterna inom ett par dagar.

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Vagnmakarebyn 2b
218 40 Bunkeflostrand
Org.nr 559002-2264
08 677 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.


Ta gärna kontakt med oss på telefon, 08 677 68 08 eller mejla en förfrågan till info@transkriberingshuset.se. Vi svarar alltid inom 24 timmar, och oftast mycket snabbare än så. 

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.