Därför ska du välja Transkriberingshuset

Transkriberingshuset har funnits i över tio år. Det betyder att vi har lång erfarenhet av olika typer av transkriberingar, allt från poddar och föreläsningar till forskningsintervjuer och förhör. Vi utvecklar hela tiden vårt arbetssätt för att alltid kunna leverera högkvalitativa transkriptioner till våra kunder.

Vårt team

När du ringer eller mejlar oss är det Kristina eller Lotta som svarar. Vi arbetar alla vardagar men håller koll på mejlen även på helger och under semestertider. Behöver du en transkribering snabbt kan du alltid få tag på oss!

Vårt team består också av många duktiga transkriberare. Alla har utbildning och/eller erfarenhet inom språk på olika sätt. I vårt gäng finns bland annat översättare, skrivtolkar, språkvetare och vårdadministratörer. Vi kan snabbt leverera stora volymer utan att kompromissa med noggrannheten. Innan vi skickar tillbaka filen till dig korrekturläses den en sista gång för att säkerställa en så hög kvalitet som möjligt.

Transkriberingshuset har en skrivmanual som alla transkriberare arbetar efter. Det innebär att alla transkriberingar som görs via oss håller en jämn nivå, oavsett vem som transkriberar. Exempelvis beskrivs hur skiljetecken, pauser och utfyllnadsord ska behandlas i våra skrivregler. Vi justerar så klart också transkriberingen efter dina önskemål. I vissa sammanhang, till exempel ett tingsrättsförhör, kan det vara viktigt att också få med harklingar och tveksamheter och då gör vi en så kallad exakt transkribering. Fråga oss gärna om du vill veta mer.

Sekretess och säkerhet

Sekretess och säkerhet är av största vikt för oss och för dig som kund. Vi arbetar därför i Storegate där alla filer enkelt och säkert kan överföras och lagras på servrar i Sverige. Bara du och den som arbetar med din ljudfil kan se den. När projektet är klart och vi har sett till att du har fått ditt material raderas filerna. Alla våra transkriberare har skrivit under ett sekretessavtal, och vi har också möjlighet att skriva sekretssavtal med våra kunder.

Kontakta Transkriberingshuset när du behöver transkribera en intervju

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig proffsigt, snabbt och effektivt. Du når oss på telefonnummer 08-677 68 08 eller via mejl info@transkriberingshuset.se.

 

Transkriberingshuset i Stockholm AB
Vagnmakarebyn 2b
218 40 Bunkeflostrand
Org.nr 559002-2264
08 677 68 08
info@transkriberingshuset.se

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakta oss med information om ditt projekt så skickar vi en offert med uppskattad leveranstid. Transkribering påbörjas när vi fått källmaterialet och när texterna är klara får du ett mejl där du enkelt kan ladda ned dina utskrifter.

Säkerhet och sekretess?

Alla som arbetar hos oss har skrivit på sekretessavtal där de förbinder sig att inte sprida någon information vidare. Om det önskas så skriver vi även ett separat avtal för just ditt företag eller projekt.

Hur mycket kostar det?

Eftersom varje kund är unik och varje uppdrag är unikt, så anpassas priset till typ av uppdrag. Några av de faktorer som kan påverka priset är: antal talande, leveranstid, inspelningens kvalitet och totalt antal timmar som ska transkriberas.


Ta gärna kontakt med oss på telefon, 08 677 68 08 eller mejla en förfrågan till info@transkriberingshuset.se. Vi svarar alltid inom 24 timmar, och oftast mycket snabbare än så. 

Hur skickas texterna till mig?

När dina texter är klara så får du ett mejl där du kan ladda ned dina texter. Vanligtivs skickas texterna som Word-filer om inte annat önskas.